Project Cars 2 stiže krajem 2017 !

dijelite

Godine 2015. Slightly Mad Studios pokrenuo je Crowdfunding kompaniju za prikupljanje novca za virtualnu igru Project Cars 2. Trebao je to biti nastavak popularnog trkaćeg simulatora koji je tržištu predstavljen već prije dosta godina.

No, cijela se priča nekako umirila i utonula u zaborav. I dok smo već mislili kako je to projekt koji neće tako skoro biti realiziran pojavila se sjajna informacija za sve obožavatelje ove igre. Project Cars 2 trebao bi svoju prezentaciju i službeno predstavljanje dočekati već ove godine.

Druga polovica ove godine tako bi nam mogla donijeti jednu vrlo zanimljivu trkaču igru. Prema informacijama koje su dostupne, igra će biti objavljena za igranje na PlayStation 4, Xbox One i PC uređajima. Što se tiče same igre, novi bi nastavak trebao donijeti vrlo značajna poboljšanja u gotovo svakom segmentu igre.

Inicijalno, novi će nastavak biti puno veći od svojeg prethodnika. Igra će sadržavati više od 170 vozila i preko 60 staza. Igrači će moći odabrati više trkaćih disciplina, pa će se biti moguće natjecati i po blatu, snijegu, ledu, itd. Ono što je još vrlo zamjetno kod nove igre jest rezolucija do čak 12K, te podrška za virtualnu stvarnost.

Čini se da smo nakon dvije godine konačno dočekali jedno novo sjajno izdanje kada su trkaće igre u pitanju. Doduše, igra nam stiže tek pred kraj godine, a njezina cijena za sada nije poznata. Vjerujemo da ćemo se dobro zabavljati kada se pojavi na tržištu.

 

 

dijelite

Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *