Dobrodošla Nokia 3310 3G: privlačnost razgovora i poruka širi se još dalje

dijelite

3310-3G-CIJENA

 

Uvođenjem svježih novih boja i prilagodljivim retro korisničkim sučeljem, globalni fenomen telefona Nokia 3310 sad je dostupan još većem broju obožavatelja diljem svijeta.

 

Sydney Taronga Zoo, Australija, 28. rujna 2017– HMD Global, dom Nokia mobilnih telefona, predstavio je telefon Nokia 3310 3G. Sa svježim novim bojama i novim sučeljem koje dopušta korisnicima da odaberu temu koja pristaje njihovom raspoloženju, na ovom modernom klasiku odsada je omogućen i 3G te je dostupan za uživanje u još više zemalja diljem svijeta. I da, još uvijek ima Zmiju.

Dostupna od sredine listopada, Nokia 3310 3G kombinira privlačnost razgovora i pisanja poruka trenutnog modela s 3G povezanošću, što znači da u klasiku sada možete uživati u više zemalja. Retro korisničko sučelje poboljšano je da dostavi poboljšano, prilagodljivo iskustvo, što znači da sada možete mijenjati boje i položaje ikona kako biste bili sigurni da su vaše najdraže funkcije upravo tamo gdje želite da budu.

„Naša nova interpretacija telefona Nokia 3310 bila je kulturni i globalni fenomen. U svijetu u kojem dominiraju pametni telefoni, miks nostalgije i lijepog telefona koji traje i traje, zaokupio je ljudsku maštu. Naši obožavatelji diljem svijeta tražili su da da ovaj legendarni telefon podrži 3G. Fanovi su tražili, mi smo slušali i danas predstavljamo Nokiju 3310 3G“ rekao je Juho Sarvikas, direktor proizvodnje, HMD Global.

 

NOKIA 3310 DOSTUPNOST I CIJENE

 

Poboljšani retro dizajn i potpuno nove boje

U skladu s hrabrim i raznobojnim nasljeđem serije, Nokia 3310 3G dostupna je u četiri karakteristične boje – uvijek popularnima Yellow i Warm Red i prekrasnim novim Azure i Charcoal nijansama, sve s mat finišom i novom srebrnom tipkovnicom.

Ergonomski redizajnirana za još bolje osobno iskustvo, Nokia 3310 3G ima više razmaka između tipki, za lakše i ugodnije zvanje, pisanje poruka i tvitanje.

 

3G dizajn za budućnost

Dodatak 3G data povezivosti donosi ovaj popularan telefon još većem broju obožavatelja diljem svijeta. Nokia 3310 3G pruža do 6,5 sati razgovora i do impresivnih 27 dana vremena čekanja tako da uvijek možete ostati u kontaktu.

 

Dostupnost

Nokia 3310 3G s predstavljanjem kreće sredinom listopada i u maloprodaji će biti dostupna po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 69 eura.

P.R.

pcchip.hr

dijelite

Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *