LOŠA PRERADA GODINE: ČOVJEK VW Touareg pretvorio u Porsche Cayenne!

dijelite

Vlasnik VW Touarega spretnih ruku bio je zavidan na vozače Porschea Cayenne jer uvijek imaju ljepše djevojke dok njega u Narodnom vozilu ni jedna nije primjećivala, pa je odlučio sam ispraviti tu nepravdu. Evo i kako…

 

 

Iako možda na prvu izgleda kao prva generacija Porsche Cayennea, vozilo sa slika zapravo je Volkswagen Touareg. Ova dva modela zapravo su bratski modeli koji dijele platformu, a ruskom vlasniku prve generacije Volkswagenovog SUV-a očito se više svidio upravo Cayenne.

 

 

Budući da su međuosovinski razmak i širina identični, prednji dio na kojem je vlasnik ugradio branik (zbog “mačjih oči” pretpostavljamo da je s američkog modela) i svjetla s Cayennea u kombinaciji sa serijskim Porsche naplacima izgleda prilično autentično.

Foto: vk.com

Ipak, pogledom na bočni, a posebno na stražnji dio automobila odmah je vidljivo da je ipak riječ o Narodnom vozilu. U unutrašnjosti slična stvar: neki elementi ostali su originalni Volkswagenovi dok je dio ugrađen iz Porschea. Tako će oni oštrog oka odmah prepoznati kako je središnji greben ostao serijski s Touarega, ali zato je upravljač i cijela središnja konzola preuzeta sa SUV-a iz Stuttgarta.

 

 

Vlasniku svakako treba čestitati na trudu, no nismo sigurni da nas je njegov projekt oduševio. Pretpostavljamo kako su vlasnici Porschea vlasnikova aspiracijska grupa i sve pogodnosti koje idu uz to, pa je na ovaj način želio “u gornju klasu”.

 

izvor: autoklub

dijelite

Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *