Mercedes-Benz AMG Vision Gran Turismo ipak “proizveden”!

dijelite

Ako baš vi niste Batman tj. Bruce Wayne (a jedan od vas je, jer vjerujemo da nas i on redovno čita, ili barem Google-a svoje ime), onda za vas ništa od ovog prekrasnog Mercedes-Benzovog koncepta Vision Gran Turismo, ali ako se želite furati na ovog superjunaka, uvijek vam ostaje Jeep Renegade kao opcija – ako vas to može utješiti!?

 

 

 

Sjećate li se uvodne scene prošlogodišnjeg filma Batman vs. Superman: Dawn of Justice (Batman protiv Supermana: Zora pravde), u kojem se on pojavio vozeći Jeep Renegade – e pa izgleda da je ultrabogataš odlučio zamijeniti svog dobavljača automobila, te sada umjesto FCA grupacije njegov vozni park opskrbljuje Mercedes-Benz (što je moramo priznati ipak više u njegovom stilu). Za Batmana smo nekako navikli da vozi unikatne egzotične motore i super-automobile poput  Aston Martin DB Mark III i Lamborghini Murcielaga, a subkompaktni crossover baš i ne vidimo u tom društvu. Nemojte nas krivo shvatiti, nemamo ništa protiv Renegade-a, ali nije da je taj model vrišti asocijacijama za playboya i milijardera, koji je još k tome super junak.

 

Iz kojeg razloga se Bruce odlučio ponovno vratiti na super-brzu egzotiku ne znamo, ali nama je iznimno drago, pogotovo što je ovo navodno prva funkcionalna verzija Mercedes-AMG Vision Gran Turismo koncepta koji je prvi puta “predstavljen” 2013. godine u video igri GT6. Stoga jedva čekamo 17. studeni kada “Justice League” (Liga pravde) stiže i u naše kino dvorane.

 

 

 

izvor: automobili.hr

dijelite

Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *