Super jeftina Nokia 2 pojavila se u poznatoj online trgovini za samo 99 dolara

dijelite

Novi Nokia 2 – entry level Android telefon bio je izložen za prednarudžbe na poznatom američkom online dućanu tehničke robe B&H, da bi nakon kraćeg vremena nestao sa stranica online dućana.

U još jednom klasičnom slučaju sada-ga-ima, sada-ne, novi nisko budgetni Nokia 2 Android telefon, nakratko se pojavio na maloprodajnim web stranicama B&H, prenose američki mediji. Rezultati google pretrage bili su dostupni za bijelu verziju Nokia 2 u vrijeme pisanja:

 

 

 nokia 2 696x434

 

Očigledno je Nokia 2, kao najjeftiniji punokrvni Android telefon od nekad poznatog proizvođača telefona, pred samim izlaskom, što potvrđuje sve više glasina na webu. Još su se u rujnu na Twitteru pojavile fotografije povezane s Nokia 2:

 

 

Podsjetimo, HMD Global, finska tvrtka koja je kupila licencu za Nokia telefone, i ima velike planove oko vraćanja Nokie u sam vrh telefona, gdje joj je i nekada bilo mjesto.

Nokia 2 bi navodno trebao imati 4.7 inčni zaslon osjetljiv na dodir s rezolucijom od 720×1280 piksela. Radit će na Qualcomm Snapdragonu 210, pomognutim  s 1 GB RAM-a. Imat će 8GB interne pohrane koja će se moći proširiti. Što se tiče kamere, Nokia 2 bi trebala imati  8 megapikselnu primarnu kameru na stražnjoj strani i 5-megapixelnu prednju kameru za selfie.

Prema neslužbenim glasinama Nokia 2 će raditi na Android 7.1 sustavu i biti pokretana sa 4000 mAh fiksnom baterijom. Nokia 2 će biti također i dual SIM telefon koji će primati dvije Nano-SIM kartice. Navodi se da dolazi sa standardnim opcijama povezivanja uključujući Wi-Fi, GPS, Bluetooth, FM i 4G, a imat će ugrađen i Accelerometer.

Sve u svemu Nokia 2 ne nudi ništa spektakularno, ali svakako će sačuvati vaš novčanik, jer cijena od stotinjak dolara bi mogla biti vrlo bitna stavka mnogima, prilikom odabira sljedećeg telefona.

 

Piše: D.Ž.

dijelite

Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *