Činjenični horoskop: Ovnovi – najgori vozači, Blizanci – najčešći pacijenti, Ribe – miljenici sreće!

dijelite

Rezultat slika za zodijak

 

Donosimo vam neke neobične činjenice proizašle iz statistika i istraživanja povezanog s horoskopskim znakovima. Jeste li znali da je najveći postotak pobjednika na različitim kviz-takmičenjima među Blizancima, da su Škorpioni najsretniji kad padne noć, da među Vagama ima najviše lijepih osoba, te da su naoko strogi Jarci dobri glazbenici? Podaci britanskog i njemačkog Nacionalnog udruženja vozača svjedoče da Ovnovi vode u broju automobilskih nezgoda, a najviše estradnih zvijezda rođeno je u znaku Lava! Još više sličnih činjenica pročitajte u slijedećem tekstu…

 

OVAN

1. Ovnovi se ne mogu pohvaliti naročitim uspjehom u vođenju poslovnih pregovora i održavanju poslovne suradnje. Ne podnose muljatore, nepoštene ljude, one koji lažu, pa će im bez uvijanja reći što o njime misle… i tako prekinuti odnos.

2. Rezultati istraživanja upućuju da mali Ovnovi prednjače u grupi djece koja ne odustaju od zacrtanog cilja. Čak ako im date zadatak kojemu nisu dorasli i pritom izrazite sumnju u uspjeh, neće se smiriti sve dok ga ne riješe i dokažu vam suprotno.

3. Istraživanja pokazuju da su glavni razlozi zbog kojih će Ovnovi raskinuti vezu: partnerova ravnodušnost, predvidljivost ponašanja i nedostatak žara. Te će osobine zaljubljeni Ovnovi doživjeti poput hladnog tuša.

4. Kao razloge koji su uvjetovali raspad braka, Ovnovi često navode stalno provjeravanje, izljeve ljubomore i kopanje po džepovima od strane njihovih partnera.

5. Ovnovi su najnestrpljiviji vozači. Podaci britanskog i njemačkog Nacionalnog udruženja vozača svjedoče da pripadnici ovog znaka vode u broju automobilskih nezgoda, čiji je uzrok preticanje i nepoštivanje crvenog svjetla.

6. Prepoznat ćete ih po hodu… Pripadnici ovog znaka imaju držanje natprosječno uspravno, a korak čvrst i odlučan. Čak iako ih muči kostobolja trude se da ne hodaju pogrbljeno, a zahvaljujući čestim šetnjama, živahni su i aktivni do duboke starosti. Oni rjeđe posjećuju liječnike nego pripadnici drugih znakova Zodijaka. Gripa i visoke temperature su njihovi najveći neprijatelji, a snaga volje i prkos najbolji saveznici u borbi protiv bolesti.

 

BIK

1. Bikovi zauzimaju visoko mjesto na ljestvici omiljenih šefova. Veoma cijene talente i sposobnosti svojih podređenih i smatraju da je važno nagrađivati marljive, pouzdane i odane radnike.

2. Bikovi su najbolji domaćini čak i na radnom mjestu. Čim kročite u njihov ured poslužit će vas kavom, tijekom poslovnog razgovora nude skupo piće ili keks, a pregovore završavaju u restoranu poznatom po izvrsnoj kuhinji.

3. Anketa sprovedena na tisućama bračnih parova upućuje na zaključak da su Bikovi spremni da najduže čekaju da im osoba kojima se udvara uzvrati ljubav. Astrološko objašnjenje tog fenomena je bikovska strpljivost i predanost.

4. Istraživanja u kojima su se koristile snimke holivudskih zabava pokazuju da Bikovi češće od drugih znakova voljenu osobu posesivno drže oko struka prilikom upoznavanja ili ulaska u salu, da je stalno prate u stopu i da se mršte ako zapleše s nekim drugim.

5. Kad su hobiji u pitanju, Bikovi se najčešće posvećuju uzgoju konja, pčelarstvu ili cvjećarstvu. Među njima je zavidan broj kolekcionara vrijednih slika i rijetkih poštanskih maraka.

6. Najradije dolaze na posao prije početka radnog vremena da u tišini popiju kavu i detaljno isplaniraju radni dan. Razlog tome je jasan. Ne podnose paniku i nervozu i kad ih netko požuruje ili prekida u radu.

7. Nemaju visoko mišljenje o ljudima koji upotrebljavaju jeftine mirise, koji nose odjeću od umjetnog materijala ili žive u kućama čija arhitektura i unutrašnje uređenje odaju loš ukus.

BLIZANCI

1. Blizanci su majstori u komunikaciji, pa će se brže od drugih znakova početi sporazumijevati na jeziku zemlje u kojoj su se našli. Često tečno govore nekoliko jezika, a smatraju se i odličnim prevodiocima.

2. Na psiholoških testovima humora Blizanci postižu izvrsne rezultate. Prave su “banke” viceva i dosjetki. Banalne situacije umiju prepričati tako da slušaoci “umiru od smijeha”, pa je njihovo prisustvo na zabavama jamstvo uspješne večeri.

3. Ako zaključe da im više koristi donosi bavljenje nekim hobijem nego njihovo pravo zanimanje, oni će mu se bez žaljenja potpuno posvetiti. Najviše ih je u grupi onih koji su visoko dogurali u poslu koji su u početku smatrali privremenim.

4. Istraživanja pokazuju da su Blizanci najzastupljeniji u grupi onih koji u zrelijim godinama zadržavaju mladalački izgled i stil odijevanja ili nose smjele tonove i modne detalje koji su u trendu.

5. Da njima ljubavi nikada nije dosta, svjedoči i podatak da se vjenčavaju u staračkim domovima više nego pripadnici drugih znakova. Ni nekoliko promašenih brakova za njih nije razlog da još jednom ne izgovore sudbonosno “da”.

6. Rješavanje zagonetki i sudjelovanje na kvizovima omiljene su zabave Blizanaca. Prema jednom američkom istraživanju, daleko najveći postotak pobjednika na različitim kviz-takmičenjima rođeno je u ovom znaku.

7. Spadaju među najredovnije pacijente u ordinacijama psihologa i psihijatara specijaliziranih za liječenje fobija izazvanih vatrom, visinom ili zatvorenim prostorima.

RAK

1. Statistika pokazuje da Rakovi spadaju među najbolje savjetodavce, iako sebi ne znaju pomoći. Kada vam stvari u životu krenu nizbrdo, obratite se njima… Izvanredna intuicija i urođeni oprez razlog su zbog kojeg daju mudre i praktične savjete.

2. S druge strane, ako im u ljubavnom životu krene loše, oni će češće nego pripadnici drugih znakova krenuti stranputicom i odati se piću, lutanjima i pretjeranim tjelesnim užicima.

3. Rakovi se ne snalaze najbolje u ulozi nadređenih. Izbjegavaju držati govore ili izlagati se u javnosti. Teško uspostavljaju autoritet, a kao nedostatak im pripisuju preveliku popustljivost.

4. Oni su štedljivi. Čim se zaposle, počinju štedjeti za starost i crne dane.

5. Dom Rakova nerijetko nalikuje na skladište starih i nepotrebnih stvari. Ovi tradicionalisti umjetničkog senzibiliteta sentimentalno se vezuju za predmete koji ih okružuju pa se teško odvajaju i od bezvrijednih sitnica.

6. Obiteljski život je njima od posebne važnosti, a sve drugo je u drugom planu.

7. Žene Rakovi odjeću najradije obnavljaju na buvljacima, a i stari ormari ili tavani su im omiljeni “butici”. Vrlo originalno i spretno kombiniraju staro i novo, te uvijek izgledaju vrlo zavodljivo.

 

LAV

1. Istraživanja sprovedena u Holywoodu, New Yorku i u Francuskoj pokazuju da su Lavovi najvredniji posjetioci važnijih društvenih događaja i da su redovno prisutni na svim glamuroznijim zabavama.

2. Lavovi pripadaju rijetkoj grupi sretnika koji ne podliježu tremi ni panici pred izlazak na ispit, kao ni u situacijama u kojima moraju nastupiti pred publikom. Najviše estradnih zvijezda rođeno je baš u ovom znaku.

3. Oni se vole ponositi onim što imaju, pa tako i izborom partnera. Voljenu osobu će ponosno pokazivati društvu i isticati njezin šarm, obrazovanje ili ljepotu.

4. Iako se rijetko odlučuju na razvod braka, istraživanja pokazuju da su raskidima najskloniji u svibnju i prosincu. Mjeseci u kojima se najčešće zaljubljuju su siječanj, veljača, travanj i lipanj.

5. Lavovi slove za najbolje ljubavnike Zodijaka (osim Škorpiona i Riba), ali istraživanja pokazuju da oni najčešće pate zbog seksualnih problema. Razlog tome leži u njihovu ponosu i taštini.

6. Istraživanje koje je sproveo jedan ugledan poslovni časopis u pedeset najvećih američkih tvrtki pokazuje da je veliki postotak ljudi, na čelnim položajima, rođeno u ovom znaku, a u srednjem menadžerskom sloju je njihova zastupljenost još veća.

7. Smatra se da su Lavovi veliki gurmani; slaba točka su im slatkiši, torte, sladoledni kupovi i palačinke.

DJEVICA

1. Po nekim statistikama, Djevice su najstrastveniji čitaoci ljubavnih romana. Budući da psiholozi ističu da ljudi izborom literature nadoknađuju ono što im nedostaje u životu, čini se da su one željne ljubavi i romantike.

2. Teško osvojive tvrđave… Zaljubljene Djevice će prvo naći razloge protiv upuštanja u vezu, da bi se tek nakon analize partnerovih vrlina i mana prepustili zovu srca.

3. Vole proučavati ljubavne tehnike.

4. Prema nekim istraživanjima, na položajima rukovodilaca američkih tvrtki i banaka one zauzimaju drugo mjesto, ali ga dosežu negdje oko pedesetog rođendana.

5. One imaju najosjetljiviji probavni sustav. U pravilu njihov želudac luči višak želučane kiseline, pa često obolijevaju od čira na želucu.

6. Djevice su neznatno zastupljene u populaciji alkoholičara i narkomana. Razlog tome je njihovo izbjegavanje sredstava koja bi mogla da poremete racionalno prosuđivanje ili potaknuti neprimjereno ponašanje.

7. Za rješavanje svakodnevnih problema potrebno im je više vremena nego pripadnicima drugih znakova Zodijaka. Oni previše pažnje posvećuju detaljima i analizi, uslijed čega sporije sagledavaju cjelinu problema.

 

 

atma.hr

dijelite

Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *