Jeste li jabuka, kruška ili pješčani sat? Odaberite donje rublje koje najviše odgovara vašem obliku tijela

dijelite

 

Kruška, jabuka, pravokutnik i pješčani sat četiri su oblika tijela o kojima se najčešće govori i prema kojima bismo trebali birati odjevne predmete. Ipak, kod tog biranja često zaboravimo da je građi tijela vrlo važno prilagoditi i donje rublje – pa čak i kad ostane skriveno ispod odjeće.

Poznavanje točnih mjera kod kupovine grudnjaka vrlo je važno, ali od veličine ništa manje bitan nije model grudnjaka koji ćemo odabrati i zbog toga je vrlo važno biti svjestan svoje građe tijela kako bismo pravilnim odabirom donjeg rublja “utegnuli” tamo gdje treba ili, pak, za “pokazivanje” stvorili vizualan privid dugačkih nogu i uskog struka. Bez obzira na oblik figure, za sve postoji idealan komad u kojem ćete izgledati najbolje.

GRAĐA TIJELA – JABUKA

Jabuka je tijelo okruglastog oblika s nevelikom razlikom u bokovima, struku i grudima. Grudi i trbuh su naglašeni, a stražnjica ravna pa je za “jabuke” najbolji odabir bodi s dubokim V-izrezom, ali i gaćice čiji je rub spušten u obliku slova v jer će se time povećati udaljenost od kraja grudnjaka do početka gaćica i smanjiti naglašenost trbuha.

Lovebox

GRAĐA TIJELA – KRUŠKA

Za one čije tijelo najviše podsjeća na krušku idealni model grudnjaka je bandeau jer će on naizgled proširiti gornji dio torza pa će razlika između grudi i bokova vizualno biti manje uočljiva.

GRAĐA TIJELA – PRAVOKUTNIK

Ako su vam ramena, struk i bokovi u ravnini onda imate pravokutnu građu tijela za koju je najbolje birati donje rublje s čim više detalja – poput grudnjaka sa širokim čipkastim pojasom ili, pak, bokserice s volanima kako bi u prvi plan stavili bokove.

Lovebox

GRAĐA TIJELA – PJEŠČANI SAT

Tip pješčanog sata mnogi smatraju idealnim jer su grudi i bokovi naglašeni, dok je struk uzak. Ako imate taj oblik tijela, imate sreće jer vam sve dobro stoji, ali morate pripaziti ako imate velike grudi i birati grudnjake koji vam daju dobru podršku.

izvor: gloria

dijelite

Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *