‘MAJSTOR’ GA JE ZAVUKAO SVJETSKI, ALI SAM SEBI! OVO MORA BITI AUTOGOL GODINE Bomba s 20 metara: Suigrači i navijači nisu mogli vjerovati svojim očima

dijelite

 

Egzotične arapske lige postale su i našim krajevima u zadnje vrijeme sve popularnije. Naši treneri iznimno su traženi u tim krajevima, a naši klubovi upravo od tamo sve češće posežu za igračkim pojačanjima. U utakmici 15. kola lige Ujedinjenih Arapskih Emirata posljednja Al Dhafra gostovala je kod Al-Jazire koja se nalazi na petom mjestu.

Nisu gosti imali baš previše šansi za bod(ove), no odlično su se držali do 73. minute kada je zadnji vezni, 29-godišnji Yaser Al Juneibi, zabio jedan od najljepših golova sezone. Nažalost, u vlastiti gol.

Svi njegovi suigrači ostali su u šoku pa su tako već dvije minute kasnije primili još jedan gol, a spomenutog Al Juneibija je trener Gjoko Hadžievski, 62-makedonski stručnjak, izvadio van u 77. minuti utakmice i uveo Al Kathirija. Nakon što su u 83. primili i treći gol, iz penala, upravo je Al Kathiri zabio utješni gol u 85. minuti.

Nakon utakmice svi pričaju o autogolčini Al Juneibija koji je postao prava zvijezda, a ako postoji kakva nagrada za najljepši autogol, ovaj je svakako među najvećim favoritima.

 

dijelite

Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *