Napravite djeci domaće ljigavce od samo 2 sastojka

dijelite

Samo vas dva sastojka dijele od velikog veselja koje ćete priuštiti svom djetetu s ovim zabavnim domaćim ljigavcima

 

 

LJIGAVAC je baš ljigav, ali klinci ih toliko vole da im je, vjerujemo, jako žao kada se igraju njime pa ga slučajno malo ostave na tepihu, na dekici, i onda revna mama, sva sretna, dok dijete ne gleda, ljigavca koji više nije ljigav nego dlakav brže bolje pospremi u kantu za smeće.

Mama sretna, ali dijete baš i ne, pa opet cvili za još jednom kanticom koja nije skupa, ali realno, za te novce radije im kupite nešto drugo.

Drage naše, problem je riješen, napravite klincima domaće ljigavce koji uvijek uspiju kako treba, a za njih vam trebaju samo dva sastojka – gustin i regenerator za kosu. Po potrebi možete dodati i jestive boje, čak možda i malo glitera, da budu šareniji i zabavniji.

 

Ovaj recept na YouTubeu je otkrila ekipa Home Factoryja, a kako pokazuje i video – princip je jednostavan. U zdjelicu stavite gustina (ovisno o količinu koju želite dobiti) te gustin pomiješajte s regeneratorom. Da dobijete savršenu smjesu, potrebno ju je dobro zamijesiti pa, ako vam se malo lijepi za prste, dodajte još gustina. Ako vam se pak učini malo pretvrdim, dodajte još regeneratora. Boje i gliteri su optimalni pa se poigrajte da sami pronađete najbolji omjer i najzabavniju kombinaciju boja.

I samo da znate – što ćete ga više mijesiti i igrati se njime, ljigavac, a možemo ga zvati i super mekanih plastelinom, postat će još podatniji.

Klinci će vam, vjerujemo, reći veliko hvala dok s osmijehom od uha do uha krenu razvlačiti njima omiljenog ljigavca. I nemojte se ljutiti ako ga slučajno zagube ispod jastuka, sami ste krivi – nitko vas nije tjerao da ga napravite. 🙂

dijelite

Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *