NEYMAR I BARCA NA SUDU – Brazilac tuži Katalonce za 30, a oni njega za 75 milijuna eura

dijelite

 

NEYMAR je godinama izjavljivao ljubav Barceloni, a klub je govorio da se nada da će Brazilac doživotno ostati na Camp Nou. No, na kraju priče su se rastali na “pas – mater”, a sad su i na sudu.

Neymar je službeno podnio tužbu protiv Barcelone od koje traži 27 milijuna eura na ime bonusa za vjernost jer je 2016. godine potpisao novi ugovor te još tri milijuna kamata na neisplaćeni iznos. Brazilac je prije dvije godine produžio ugovor s Barcom do 2021. godine, a deset mjeseci kasnije je otišao u PSG za 222 milijuna eura.

Barcelona je, piše El Mundo Deportivo, na njegovu tužbu odgovorila protutužbom prema kojoj od njega traži čak 65 milijuna eura povrata do tada plaćenih bonusa iz prvog i iz drugog ugovora te još deset milijuna eura odštete zbog kršenja sporazuma.

Tužbe su najavljene još u kolovozu prošle godine, kad je Neymar otišao u Francusku, a sad su i službeno predane sudu. No, od isplate vjerojatno neće biti ništa te se očekuje da će se dvije strane nagoditi, odnosno da će jedna tužba automatski poništiti drugu.

index.hr

dijelite

Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *