Trebate novi poslovni auto? Evo koji su najbolji

dijelite

Trebate novi poslovni auto? Evo koji su najbolji

 

U POTRAZI za najboljim poslovnim automobilom najčešće vrijede neki drugi prioriteti, a izbor najboljih po kategorijama donosi Company Car Today.
CCT100 je izbor 100 najboljih poslovnih modela, a dolaze iz apsolutno svih segmenata, od gradskih automobila do sportaša. Pritom granica nema niti kada je pogon u pitanju, pa ne čudi što se radi o ukupno 20 različitih kategorija u kojima je izdvojeno pet najboljih. Mi smo izabrali one najzanimljivije.
Tako je u izboru za mali gradski automobil pobijedio VW up!, a kod njega se pohvaljuje potpuna ponuda, opremljenost, ali i činjenica da u skromnom pakiranju preveze četiri osobe. I vozač se pritom zabavi.
U segmentu superminija pobijedila je Nissan Micra . Automobil ima stila, siguran je i bogato opremljen s niskim troškovima održavanja. Pritom mu je i cijena dodatni plus, ali u Velikoj Britaniji.
Honda Civic je najbolja u konkurenciji automobila srednje veličine. Prema mišljenju žirija vrlo uspješno kombinira praktičnost, vrhunski benzinski motor i atraktivnu cijenu, a ima niske troškove održavanja uz atraktivan dizajn.
U segmentu poslovnih limuzina Opel Insignia je broj jedan. Novi model zadržao je povoljnu cijenu prethodnika, a ponuda je doista odlična u svakom pogledu.
E sad, ako bismo svemu rečenom dali premium štih, onda bi pobjednici bili sljedeći: Mini, Volvo V40 i Audi A4.
U segmentima iz kojih bira najčešće uprava tvrtki pobjednici su BMW serije 5 i Mercedesova S klasa, dok će oni pomodni tražiti SUV-ove. A tu su najbolji Peugeot 5008, Alfa Stelvio i Volvo XC90.
U konkurenciji crossovera najboljima su proglašeni Citroen C3 Aircross, Seat Ateca i BMW X1. I segment monovolumena je još uvijek živ, najbolji kompaktni je Citroen C4 Picasso, a veliki Ford S-Max.
I na kraju spomenimo kako izbor za najbolji električni auto izdvaja Renault Zoe, a hibrid BMW 330e.
index auto

dijelite

Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *