VIDEO Uhvaćeni kamerom: Razbijenu Mazdu pokupio kamion, a Subaru vozio po zidu

dijelite

VIDEO Uhvaćeni kamerom: Razbijenu Mazdu pokupio kamion, a Subaru vozio po zidu

 

ZAHVALJUJUĆI modernim tehnologijama kamere su sve dostupnije i sve češće u vozilima, a mi možemo svjedočiti nesvakidašnjim nezgodama.
Ovaj put izabrali smo dvije koje su se dogodile na različitim stranama svijeta. Jedna iznenađuje brutalnošću i strašnim posljedicama trenutka nepažnje za volanom, a druga uvelike podsjeća na akrobacije kakve gledamo u akcijskim filmovima.
Mazda nakon biljara dobila porciju
Pisanje poruke na mobitel, pušenje cigarete, pa i razgovor sa suvozačem mogu odagnati pažnju na trenutak, a tada se mogu dogoditi nesreće poput ove. Nakon što je neko vrijeme Mazda vrludala prometnom trakom, udarila je u zaštitnu ogradu i potom se odbila na drugu stranu i udarila još jednom u ogradu. No tu nije kraj jer je tada naletio i šleper.
Video pogledajte u nastavku, a mi s nadamo da su svi sudionici u nesreći prošli bez težih ozljeda.

Subaru se popeo na zid
Neki će pomisliti da se radi o akrobaciji za akcijski film, no na koncu je važno da je sve prošlo samo uz materijalnu štetu.
Prst sudbine je rekao da će u ovoj nezgodi sudjelovati neoprezni BMW-ov vozač koji se malo prekasno sjetio prestrojiti i skrenuti. Nakon skretanja pogodio je ni krivu ni dužnu Imprezu koja se od siline udarca uspela uz bočni zid ceste. Na sreću, pa je jedina prepreka automobilu bio prometni znak koji ga baš i nije usporio.

dijelite

Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *