Pred Barcelonom je nekoliko velikih odluka

dijelite

 

PUNO je upitnika u Barceloni uoči sljedeće sezone. I dok je izvjestan dolazak Antoinea Griezmanna iz Atletica za 100 milijuna eura, Katalonci imaju velikih problema u srcu obrane.
Barcelona ima četiri središnja braniča – Piquea, Umtitija, Vermaelena i Minu. Pique sigurno ostaje, Umtitija želi United, ali u Barceloni vjeruju da će i on ostati. Međutim, Vermaelen i Mina su problemi Kataloncima.
Vermaelen će uskoro proslaviti 33. rođendan i ima ugovor još godinu dana pa Barcelona mora donijeti odluku što s njim – produljiti mu ugovor, prodati ga ili iskoristiti ga do kraja ugovora.
Mina dosad nije oduševio, ali u Barceloni bi se s njim mogli kockati i dati mu priliku za dokazivanje u novoj sezoni.
“Barcelona mora odlučiti hoće li riskirati u sljedećem prijelaznom roku”, piše Mundo Deportivo i navodi imena igrača koji bi mogli stići na Camp Nou.
Barcelona je zainteresirana za De Ligta iz Ajaxa, 18-godišnjaka koji će joj uteći (možda u Real?!) ako ga uskoro ne dovede. Cijena? 50 milijuna eura.

Treneru Ernestu Valverdeu se sviđa i 21-godišnji branič Athletica Unai Nunez, mladi španjolski reprezentativac.
Treće ime je Jorge Cuenca, 18-godišnji nogometaš iz B momčadi Barcelone. Katalonci u njemu dugoročno vide nasljednika Piquea.
index sport

dijelite

Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *