Raikkonen poslao poruku mehaničaru kojeg je pregazio: “Moj posao je krenuti kad vidim zeleno svjetlo”

dijelite

 

MEHANIČAR kojeg je Kimi Raikkonen svojim bolidom pregazio u boksu Ferrarija za vrijeme Velike Nagrade Bahraina operiran je i dobro se osjeća, objavili su iz talijanske momčadi.

Nesreća se dogodila kada mehaničari nisu uspjeli skinuti zadnju lijevu gumu dok su preostale tri već bile zamijenjene. Raikkonen je dobio zeleno svjetlo te je krenuo, ali je pritom tom zadnjom lijevom gumom udario mehaničara te mu slomio nogu.
Nesretni talijanski mehaničar odmah je prevezen u bolnicu gdje je operiran.

“Operacija je prošla OK, želim se zahvaliti svima koji su bili uz mene”, kazao je Francesco Cigarini.

 

Slikovni rezultat za kimi mechanic
Raikkonen se nakon nesreće zaustavio i za njega je utrka završila, a incident ga je skupo koštao jer je nakon Bahreina pao s trećeg na peto mjesto.
“Ovo što se dogodilo našem mehaničaru je nesretno. Žao mi je i nadam se da će uskoro biti OK. Želim mu brz oporavak”, rekao je Kimi.

“Moj posao je krenuti kada vidim zeleno svjetlo, tako je bilo i ovoga puta. Nisam mogao shvatiti da imamo problem sa stražnjim lijevim kotačem. Zatim sam vidio da je netko ozlijeđen i momčad mi je odmah rekla da stanem. Nažalost, ovoga puta je došlo do nesreće, moramo otkriti zašto”, komentirao je Finac veliku nezgodu, a svom mehaničaru poručio: “Brzo se oporavi, prijatelju!”

 

Slikovni rezultat za kimi mechanic
Vodstvo Ferrarija je pokrenulo internu istragu kako bi utvrdilo kako je došlo do nesreće, dok je Međunarodna automobilistička federacija (FIA) kaznila Ferrari s 50 000 eura zbog izazivanja nesreće.

Pobjednik Velike nagrade Bahreina bio je Raikkonenov momčadski kolega Sebastian Vettel.

 

 

dijelite

Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *