Samsung poručio Apple-u : NOVI iPHONE JE DOSADAN! (VIDEO)

dijelite

Samsung kompanija navodno je počela da radi na svojim Galaxy S9 novitetima još u martu ove godine, a sad imamo neke nagoveštaje da će se oni naći na tržištu ranije nego što je očekivano

 

foto: Youtube printscreen

 

Sada kada je Apple konačno predstavio svoje novitete, pažnja je usmerena na potencijalni odgovor Samsung brenda…

 

 

 

Zapravo, pre samo nekoliko meseci, Samsung Galaxy S8 i S8+ dospeli su na tržište, ali već sada imamo neke glasine o njihovim potencijalnim naslednicima. Samsung kompanija navodno je počela da radi na svojim Galaxy S9 novitetima još u martu ove godine, a sada imamo neke nagoveštaje da će se oni naći na tržištu ranije nego što je očekivano.

 

Objava za Galaxy S9 i S9+, kodirano nazvani “Star”, očekivana je u januaru sledeće godine, dok se zvanično lansiranje očekuje mesec dana kasnije. Ako je prošlost validan indikator, fotografije novih modela će “procureti” neposredno pred lansiranje. Ipak, sada vam predstavljamo slike koncepta ovih modela koji su nam se zaista dopali, a čine iPhone X sasvim dosadnim.

 

Ovaj novi Galaxy S9 koncept koji je nastao kao delo DBS Designing, infiniti displej prenosi na sasvim novi nivo – skoro čitav prednji deo telefona prekriven je ekranom. Koncept prednjeg i zadnjeg dela ima ravan dizajn, za razliku od zaobljenih ivica koje su postale esencijalni deo ostalih Samsung modela.

 

Na konceptu ne vidimo čitač otiska prsta, što možda otkriva senzor skriven iza ekrana, a dualni setup kamere ima različitu orijentaciju i poziciju.

dijelite

Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *