Middle-earth: Shadow of War – Blade of Galadriel je dostupan !

dijelite

Shadow_of_War_Blade_of_Galadriel

 

Nova ekspanzija za najnoviji nastavak fantasy igre iz Međuzemlja po imenu Middle-earth: Shadow of War – Blade of Galadriel je postala dostupna na tržištu 07. veljače. Jedna od novih mogućnosti koje će nam nova ekspanzija omogućiti jest prebacivanje igre na lika po imenu Eltariel.

Radi se o posebnom, elitnom vilenjaku-ubojici koji je izravno poslan od strane Galdriel kako bi družini pomogao u borbi protiv Nazgula. Novi lik dolazi s potpuno novim i redizajniranim Nemesis likovima, od kojih su neki Flint, Tinder i Slayer of the Dead. Uz to tu će biti i osam jedinstvenih (ili unique) legendarnih orkova koji će se pridružiti igraču prilikom igranja glavne kampanje.

 

Blade of Galadriel donosi novog vilenjaka-ubojicu kao novog igrovog lika

Isto tako se čini kako je novi lik povezan s Talionom, u stvari glavnim likom iz glavne Shadow of War igre (istim onim likom koji je, odmah nakon smrti Isildura uzeo Jedan prsten). Talion je eventualno uzeo prsten i nosio ga je nakon što je prsten ostavio Celebrimor. Prsten je uzrokovao to da on polako postaje Nazgul – zbog čega se i našao na meti Galadriel, odnosno njezinog vjernog elitnog ubojice Eltariela.

Sve u svemu, ekspanzija bi trebala stvoriti još veći ”mišung” jako puno stvari iz postojeće Tolkienove mitologije. Iako je dosta toga uzeto iz glavnih priča, ono što se da primijetiti jest i to da Blade of Galadriel, baš kao i njezin ”prethodnik” Shadow of War dodaje puno novih stvari.

To nekim igračima može biti malo odbijajuće, ali nakon što se sve pogleda, može se vidjeti da odstupanja u priči nisu toliko kritična da bi uvelike utjecala na glavnu Tolkienovu mitologiju. Nakon paučice Shelob i orkovskih družina koje trče naokolo, promjena imena Nazgula nije nešto (ili ne bi trebalo biti) oko čega bi trebalo biti problema.

 

Nadogradnja za igru je dostupna od 07. veljače

Još jedna stvar koja je dostupna od jučer jest najnovija nadogradnja ili update za glavnu igru koja donosi neka nova obilježja orkovskim kapetanima, kao i nadogradnje za Photo mod gde možemo vidjeti nove filtere, nove okvire, stilove i još neke dodatke koji se odnose na sam izgled Eltariela za glavnu kampanju, s time da to nije sve.

Još neke od novina koje je donijela nova nadogradnja su zapovjedi prilikom treninga i to za orkovske postrojbe koje su u utvrdi, bolji pregled informacija u vezi osobina, postignuća i obilježja igrača (kao  što su informacije o ubijenim neprijateljima, dominacijama, izdajama, osvajanjima, misijama i drugo).

Nova nadogradnja je besplatna za skidanje za sve igrače, bez obzira imali ju li igrači nadogradnju za Blade of Galadriel ili ne. Naravno, nadogradnja dolazi s nečime na što smo već naviknuli da nadogradnje trebaju imati, a to su uobičajene zakrpe, ravnoteža prilikom igranja i slične stvari koje će gameplay učiniti još boljim, igrivijim i dugotrajnijim. Nadogradnja je danas dostupna za skidanje sa Steamovih servera. Bilo da imate ili samo originalnu Shadow of War ili igru+ekspanziju, svoju nadogradnju možete skinuti već danas.

 

 

Piše: A.M.

pcchip.hr

dijelite

Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *