Victoria`s Secret anđelica ima odličan 15-minutni video za lijepu stražnjicu

dijelite

Nije tajna da se brojne holivudske dame oduvijek okreću zdravom načinu života, redovitim treninzima, kvalitetnoj prehrani i slično kako bi izgledale što bolje pred znatiželjnom javnosti

 

 

LIJEPA plavuša bacila se i u fitness vode.

Nije tajna da se brojne holivudske dame oduvijek okreću zdravom načinu života, redovitim treninzima, kvalitetnoj prehrani i slično kako bi izgledale što bolje pred znatiželjnom javnosti.

Khloe Kardashian prije trudnoće je neprestano dijelila savjete o svojoj zavidnoj transformaciji, njezinu sestru Kourtney jedan je časopis prozvao fitness guruicom, a i glumica Halle Berry svakog petka na Instagramu objavljuje vježbe sa svojim privatnim trenerom.

 

Slikovni rezultat za rome strijd

A u fitness vodama zaplivale su i neke Victoria’s Secret anđelice, kao plavokosa Romee Strijd, a radi se o ženama čija priroda posla zahtijeva besprijekornu liniju.

Lijepa Romee tako je krajem siječnja izbacila odličan 15-minutni video na kojem pokazuje vježbe za lijepo oblikovanu stražnjicu, a nakon što smo isprobali trening, možemo reći jedno: anđelicama nije nimalo lako ostati u formi.

Za vježbe vam je potrebna prostirka i dodatno oprema, ako želite (utezi za noge, trake), no možete ga odraditi i bez dodatne opreme.

 

 

 

Jesmo li vam već rekli da se radi o kućnom treningu koji možete izvesti bilo gdje? Isprobajte i uvjerite se sami da nije toliko jednostavan jer mišići stražnjice i nogu će vam gorjeti, vjerujte nam!

 

 

dijelite

Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *