Huawei P20 Pro proglašen najboljim pametnim telefonom u Europi

dijelite

Slikovni rezultat za p20 pro

 

 

 

Pohvale na račun Huawei P20 Pro pametnog telefona ne staju već mjesecima, što je samo dokaz kako je Huawei trenutno velika prijetnja svojim najvećim konkurentima – Appleu i Samsungu. Mnogi se s pravom pitaju da li je Huawei financijski dovoljno moćan da započne svoj proboj na cijelo svjetsko tržište jer u tom slučaju imaju kapaciteta da svrgnu dugogodišnje vladare tržišta pametnih telefona. S obzirom na to da su mnogi analitičari i stručnjaci Huawei P20 Pro uređaj proglasili najboljim pametnim telefonom na svijetu, ni ne čudi interes kupaca za ovim popularnim brendom.

 

 

Najnoviju nagradu Huawei P20 Pro je pokupio na godišnjoj dodijeli European Hardware Awards 2018 (EHA 2018), gdje je proglašen najboljim pametnim telefonom u 2018. godini. EHA je udruga koja pod svojim okriljem okuplja devet najboljih tehnoloških publikacija iz Europe, a njihov doseg je ukupno više od 22 milijuna čitatelja.

Kada se u obzir uzmu ti podaci, sasvim je jasno o koliko se značajnoj i kvalitetnoj nagradi radi. Huawei P20 Pro tako je nastavio oduševljavati svijet, a sve je više korisnika i stručnjaka koji su se spremni okrenuti ovom brendu i prigrliti ga jer Huawei u posljednje vrijeme fascinira kvalitetom svojih uređaja.

Stručnjaci poseban naglasak stavljaju na fantastičnu kameru koja svojim naprednim mogućnostima korisniku pruža priliku da se okuša u profesionalnom stvaranju fotografija. Naime, Huawei P20 Pro ima kameru koja ima 4D fokus i ta se kamera prilikom snimanja fokusirana na objekte koje snimamo prilikom čega ima izrazitu moć obuhvaćanja detalja. Na tu funkcionalnost nadodan je još i sustav umjetne inteligencije koji predlaže korisniku kako da snimi određenu fotografiju.

Iako je kamera glavni adut ovog telefona, ni sve ostale komponente ne zaostaju za njom. Nije ni čudo što je više od 100 uglednih europskih novinara odlučilo upravo ovom uređaju dodijeliti nagradu za najbolji pametni telefon u 2018. godini. Čestitke Huawei-ju i nadamo se da će nastaviti raditi sjajan posao.

 

 

 

 

pcchip.hr

Piše: M.Ž.

dijelite

Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *