Ove dvije mlade zvijezde najplaćenije su osobe na Instagramu

dijelite

 

 

SVI dobro znamo da se reklamiranje na Instagramu kroz profile poznatih osoba jako dobro plaća. Vjerujemo kako ste već nekoliko puta čuli vrtoglave cifre koje zvijezde dobivaju za samo jednu objavu. Iako je broj pratitelja na profilu gotovo ključan za određivanje cijene za objavu i oglašavanje, glavnu ulogu ima utjecaj objave na publiku, odnosno sljedbenike određene zvijezde.

 

 

 

Milijun dolara po objavi

Kako tvrdi Hopper HQ, najplaćenija te ujedno i najmlađa na listi je beauty mogulica Kylie Jenner koja po jednoj objavi na Instagramu zarađuje oko milijun dolara. Njezin broj pratitelja neprestano raste, a sada se drži na brojci od 112 milijuna.

Za njom slijedi pjevačica Selena Gomez čiji je broj pratitelja čak 139 milijuna, no njezine objave ne utječu na publiku koliko i objave Kylie Jenner, stoga njezina zarada po objavi iznosi 800 tisuća dolara.

Drugo mjesto sa Selenom dijeli nogometaš Christiano Ronaldo, a na trećem su se mjestu našle Beyonce i Kim Kardashian West koje po objavi dobiju oko 700 tisuća dolara. S pozamašnim ciframa od oko pola milijuna dolara mogu se pohvaliti i starija sestra Jenner, Kendall, te pjevač Justin Bieber.

 

 

 

 

index rouge

dijelite

Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *