Na sebi ništa nije korigirala, a u 51. godini slavi obline

dijelite

 

 

Glumica Salma Hayek (51) je poželjela napraviti set fotografija pozirajući uz more u modrom dvodijelnom kostimu.  U komentarima je glumica dobila lavinu komplimenata.

Instagram

Selma Hayek kraj mora

Vatrena Meksikanka uz ovaj seksi look, napravila je nekoliko fotografije bez šminke.

Salma je devet godina u braku s francuskim milijarderom i vlasnikom modnog carstva ‘Kering’, François Henri Pinaultom (56) s kojim ima kćer Valentinu (10). Glumica trenutno uživa na ljetnom odmoru s obitelji.

 

U jednom nedavnom intervjuu, Hayek je progovorila o svom izgledu i starenju te otkrila da, usprkos promjenama koje donose godine, nikad nije bila zadovoljnija i sretnija.
‘Još uvijek se osjećam pomalo seksi jer je moj suprug jako dobar u tome da me podsjeti kako još uvijek imam to u sebi. No, u mom životu nije najvažnija stvar osjećati se seksi’, iskreno priznaje glumica i dodaje da je za nju definicija sreće prije svega – obitelj. Vedrim pristupom životu i odličnim smislom za humor nerijetko ističe da se nikad nije podvrgavala plastičnim operacijama i botoksu te da nije probala čak ni kemijske pilinge ili mikrodermoabraziju.

dijelite

Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *