Kupila Mercedes i platila ga dvaput

dijelite

 

 

UMJESTO da proslavi kupovinu automobila nesretna Britanka je vikend provela u suzama s ispražnjenim bankovnim računom.

 

 

 

Kupovina automobila spada u red najvećih kupovina s kojima se prosječan čovjek susreće u životu, a jedina veća akvizicija u pravilu je nabavka nekretnine. I sad zamislite da spadate u grupu sretnika koji kupuju automobil, i to polovni Mercedes.

 

I nakon što ste ga ponosno parkirali ispred kuće idete još jednom provjeriti svoj bankovni račun, a kad tamo šok, nedostaje 18.000 funti. Da, upravo toliko je nedostajalo na računu mlađahnoj Francesci Brady, koja je nakon kupovine Mercedesove A klase doznala kako su joj automobil naplatili dva puta i s računa povukli 36.000 funti.

 

 

 

Da stvar bude gora, banka joj je dodatno zaračunala odlazak u crveno. I naravno, bio je petak, a administracija Mercedesovog salona je već otišla kući. Stoga se sve prolongiralo do ponedjeljka kad su joj sredstva vraćena na račun, zajedno s kamatama.

 

 

Mercedesov salon u ponedjeljak se javio zabrinutoj Francesci kako se ne treba brinuti i kako će sve novonastale troškove oni snositi. Na kraju se ispostavilo kako je uzrok ove pogreške u terminalu banke te kako je do problema došlo u 5 % izvedenih transakcija na spornom terminalu.

 

 

 

 

 

index.hr

dijelite

Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *