SUDNJI DAN? PROROČANSTVO SE OSTVARILO – STIGLO JE CRVENO TELE

dijelite

 

 

Ona je prošla stroge testove kako bi se potvrdilo da zadovoljava sve kriterije iz Biblije.

Ona će biti pod budnim okom stručnjaka koji će pratiti njezin rast i eventualne promjene koje bi se mogle dogoditi. Rabin Chain Richman, direktor instituta, vjeruje da je došlo vrijeme da se izgradi treći hram u kojem će svi kršćani, živi i mrtvi ustati i pridružiti se Kristu dok će nevjernici dobiti zasluženu kaznu, piše OddityCentral.

Institut u Jeruzalemu koji je posvećen svetom hramu je objavio da je na svijet došla savršena crvena junica. To je prva takva u Svetoj Zemlji u posljednjih 2000 godina. To je vrlo važan element biblijskog proročanstva i u institutu vjeruju da je to znak drugog dolaska Isusa Krista i Sudnjeg dana.

Prema hebrejskoj Bibliji to znači da će se Židovi nakon 2.000 godina vratiti u Izrael, sveti hram će biti ponovo izgrađen, milijarde ljudi će nestati sa zemlje tijekom narednih sedam godina zbog prirodnih katastrofa. Antikrist će ustati i vladati svijetom, a bitka Armagedon će početi u blizini Izraela. Isus će se vratiti kako bi uništio sotonu i onda će predsjedati sudnjim danom.

Iako se ‘savršeno’ crvena junica smatra anomalijom mnogi u Izraelu su ju pokušali uzgojiti.

Clyde Lott iz Mississippija je prije četiri godine slao u Izrael crvene krave u bizarnom pokušaju da ih razmnoži i potakne “kraj svijeta”, piše 24sata.hr.

Savršena junica mora biti crvene boje, dlaka joj mora biti potpuno ravna i ne smije imati više od tri bijele ili crne dlake na tijelu. Spomenuti institut je 28. augusta na YouTubeu objavio video i objavio da je “savršena crvena junica rođena u Izraelu”.

hayat

dijelite

Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *