TRI HOROSKOPSKA ZNAKA KOJA NE ZNAJU BITI SAMI

dijelite

 

 

Svaki horoskopski znak odlikuju drugačije osobine. Neki ljudi jednostavno više vole samoću i uživanje u društvu samog sebe, dok neki ne mogu bez društva i neprestanog kretanja i avantura. 

 

Međutim, sljedeća tri horoskopska znaka nikako ne podnose ljubavnu samoću i uvijek imaju potrebu biti u vezi.

 

Vodenjak

 

 

Vodenjaci obožavaju masovna okupljanja poput koncerata, tuluma i sličnih događanja. Vole putovati, družiti se i izuzetno im je bitan način na koji njihova grupa funkcionira. Kada su u vezi, osjećaju se poletno i sretno, a kada soliraju vrlo su nezadovoljni i mrzovoljni.

 

Blizanci 

 

 

Osobe rođene u znaku Blizanaca izuzetno su društvene i neprestanu stvaraju nova prijateljstva i poznanstva. Vole razmjenu iskustava i duge razgovore. No bez kontakta s drugim ljudima vrlo brzo se počnu osjećati usamljeno. Imaju neprestanu potrebu biti s nekim u vezi ili se barem s nekim neobavezno viđati, ali na što češćoj bazi, prenosi Index.

 

Vaga 

 

 

 

Vage više od ičega vole kontakt s ljudima, posebice u romantičnom smislu. Vage su izuzetno brižne i teže skladu stoga lako sklapaju nove veze i prijateljstva. Međutim, osjećaju se vrlo nesretno kada su bez partnera i učinile bi sve kako bi se to promijenilo.

 

 

 

 

hayat

dijelite

Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *